financiers1

initiatiefnemers1

Blooming Projects verzorgt advies op maat voor financiers over:

  • Projectplannen

Ben je financier zoals een fonds of een subsidient en loop je ertegenaan dat de projectaanvragen die je ontvangt niet goed in elkaar zitten of niet concreet en smart genoeg geformuleerd zijn? Dan kan ik je helpen. Ik kan aanvragers helpen hun plannen te concretiseren of ze helpen beoordelen of de plannen haalbaar zijn. Daarbij hanteer ik de principes van het 7-stappen-plan dat te vinden is op de pagina programma’s.

  • Businessplannen voor sociaal ondernemers

Ben je financier van een sociale onderneming en loop je er tegenaan dat de beoordeling van een sociale onderneming te ingewikkeld is en wil je daarbij richtlijnen of een haalbaarheidscheck door een externe laten verrichten? Dan kan ik je helpen. Ook kan ik helpen bij het op weg helpen van sociaal ondernemers bij het ontwikkelen van hun plannen en het schrijven van hun businessplannen.

  • Wijkondernemingen

Ben je financier en ontvang je de laatste maanden veel aanvragen voor wijkondernemingen maar vind je ze moeilijk te beoordelen? Vind je het bijvoorbeeld lastig om de haalbaarheid in te schatten? Dan kan ik je daarbij helpen. Ik kan je helpen het zelf te beoordelen of de aanvrager helpen de plannen te concretiseren en te voorzien van een haalbaarheidscheck.

Blooming Projects verzorgt advies op maat voor initiatiefnemers van maatschappelijke initiatieven over:

  • Projectplannen

Heb je een projectplan maar ben je onzeker of het wel  goed genoeg is om het voor te leggen aan financiers, dan kan ik je plannen van feedback voorzien. Daarbij kan ik optreden als sparringspartner tijdens de ontwikkeling van je project. Ik kan ook meelezen en de plannen van feedback voorzien.

  • Businessplannen voor sociaal ondernemers

Ben je een sociaal ondernemer en loop je met plannen rond, maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je allemaal op moet letten? Dan kan ik wat voor je betekenen. Als er nog niets op papier staat neem ik de plannen mondeling met je door en help ik je de relevante informatie voor fondsen en sociaal investeerders in het businessplan op te nemen. Ook help ik je om een reality-check uit te voeren om te beoordelen of de plannen haalbaar zijn en geef ik richtlijnen voor verbetering. Ik wijs je op de succes- en faalfactoren en adviseer je hoe daarmee om te gaan. Daarbij heb ik zowel oog voor de sociale als de commerciële zijde van je onderneming.

  • Projectfinanciering

Heb je een goed plan en wil je op maat advies over mogelijke financiering/ en of passende financiers? Dan kan ik je daarin middels een 1-op-1 gesprek over adviseren. Daarbij heb ik aandacht voor verschillende vormen van financiering.

Neem gerust contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden.

Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.