slider2

Mijn naam is Senna Bouteba. Ik heb in de afgelopen jaren als programmamanager en senior projectadviseur bij VSBfonds, Start Foundation en Fonds Cultuurparticipatie veel ervaring opgedaan met beoordeling en begeleiding van projecten gericht op welzijn, zorg en arbeid, met sociale ondernemingen en cultuur. Door die ervaring weet ik waar een succesvol project of een sociale onderneming aan voldoet en waarom het ene initiatief als magneet werkt voor financiers en het andere niet.

Omdat ik merkte dat er veel behoefte is aan kennis over en begeleiding bij het schrijven van plannen en het werven van fondsen en subsidies heb ik de stap naar de andere kant gezet. In mijn trainingen en adviestrajecten staan de elementen centraal die cruciaal zijn voor succesvolle fondsenwerving. Die elementen komen voort uit jarenlang onderzoek in de praktijk. Al het aanbod van Blooming Projects is praktisch ingestoken zodat je direct aan de slag kunt met je eigen projectidee.

 

Ik merk dat er een kloof is tussen wat financiers de ondersteuning waard vinden en wat er in de praktijk aan projecten ontwikkeld wordt.  Die kloof wil ik dichten.

 

Mijn kracht is dat ik veel vragen stel zodat het plan van de initiatiefnemer verscherpt wordt. Aannames filter ik eruit, waar mogelijk zet ik mijn netwerk in om je verder te helpen en vanuit mijn ervaring denk ik creatief mee.

Mijn ervaring is dat projecten altijd onderdeel uitmaken van een groter geheel waarmee het in wisselwerking is, namelijk de organisatie en de omgeving. Ook daarin help ik je om deze zo optimaal mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Dat doe ik vanuit mijn kennis van organisatieontwikkeling en -management.

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op!

senna-zwart

Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.