4 Manieren om je project te financieren

foto geld

Heb je ervaring met het opzetten van maatschappelijke projecten maar merk je dat het steeds moeilijker wordt om subsidie te krijgen van gemeenten? En wil je andere financieringsmogelijkheden verkennen om je project te realiseren? Dan is dit programma iets voor jou. In dit programma van een dagdeel maak je kennis met verschillende financieringsvormen waaronder fondsenwerving, sponsoring en crowdfunding. Je leert wat het beste past voor jouw project. Ook leer je de stappen die je moet doorlopen om tot een goede aanvraag te komen voor financiering.

Inhoud:

1. Je project financieren

In 4 stappen een goed projectplan schrijven en je project financieren

voet

Heb je financiering gezocht voor je project en wil het maar niet lukken om financiering te krijgen? Of wil je leren hoe je de kansen op financiering vergroot? Dan is dit programma iets voor jou. In dit programma, dat uit drie dagdelen bestaat, leer je hoe je een project dusdanig ontwikkelt en schrijft zodat je meer kans hebt op financiering. Je doorloopt in dit programma 4 stappen die belangrijk zijn om tot een voor financiers overtuigend project te komen. Financiers moeten overtuigd zijn om bij te dragen aan jouw project.

Inhoud:

1. Een breed gedragen projectidee ontwikkelen

2. De maatschappelijke waarde van je project in kaart brengen

3. Een wervend projectplan schrijven

4. Je project financieren

In 7 stappen stappen je project financieren & verduurzamen

blok

Wil je een goed project neerzetten dat veel draagvlak heeft en ook na de pilot door kan gaan? En weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Dan is dit programma iets voor jou. In dit programma, dat uit vier dagdelen bestaat, leer je in 7 stappen hoe je een succesvol project ontwikkelt en realiseert. Dit programma is er enerzijds op gericht je te leren een project te ontwikkelen om financiering te krijgen, en anderzijds op het verduurzamen van je project en het verantwoorden aan je financiers.

Inhoud:

1. Een breed gedragen projectidee ontwikkelen

2. De maatschappelijke waarde van je project in kaart brengen

3. Een wervend projectplan schrijven

4. Je project financieren

5. Het effect meten van je project

6. Publieke aandacht genereren voor je project

7. Je project verduurzamen

Neem voor een indicatie van de kosten vrijblijvend contact op.

Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.