Trainingsprogramma ‘Boost je projectplan in 1 dag!’

Ik kom vaak mensen tegen die tegen me zeggen dat ze positieve feedback krijgen op hun maatschappelijke initiatief, maar die het toch niet lukt om hun project over het voetlicht te brengen bij fondsen of subsidienten. Hun aanvragen voor fondsen of subsidies worden keer op keer afgewezen of de afhandeling van het project verloopt moeizaam. Dit werkt frustrerend en het is tijdrovend. Die tijd kun je beter besteden aan de uitvoering van je project. Ook begeleid ik initiatiefnemers bij het ontwikkelen van hun maatschappelijke initiatief en merk dat ze moeite hebben om het goed op papier te zetten. Ze hebben bijvoorbeeld moeite om de kern eruit te halen en concreet te maken wat het project is. Ze vinden het vaak makkelijker om het mondeling over te brengen dan schriftelijk.

Als initiatiefnemer ken je je eigen initiatief erg goed. Veel informatie die voor jou vanzelfsprekend is laat je achterwege in het plan terwijl het cruciale informatie is voor de financier waar je je plan aan voorlegt. Veel financiers beoordelen je plan in eerste instantie op papier en je krijgt niet altijd de gelegenheid om het mondeling toe te lichten. Het is dus van belang om goed te weten hoe je een overtuigend projectplan schrijft zodat jouw aanvraag eruit springt. Maar hoe doe je dat nou?

Ik help je daarbij met het trainingsprogramma ‘Boost je projectplan in 1 dag!’. In 1 dag leer ik je hoe je een overtuigend projectplan schrijft. Je gaat met je eigen project aan de slag en hebt aan het einde van de dag de basis gelegd voor je plan. Je ontvangt handige formats en een werkboek waarop je ook na de training kunt terugvallen.

Eventbrite - BOOST JE PROJECTPLAN IN 1 DAG!

 

 

WAT

Na deze dag:

 • heb je kennis van de structuur van een goed projectplan
 • weet je welke informatie voor financiers van belang is
 • weet je hoe je vaag taalgebruik herkent en voorkomt
 • weet je hoe je een plan overtuigend kunt schrijven

VOOR WIE 

 • Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatschappelijke initiatieven in de sectoren welzijn, zorg, arbeidsre-integratie
 • Je schrijft in de praktijk projectplannen maar wilt leren hoe je een overtuigend projectplan schrijft
 • Je wilt weten welke informatie relevant is om fondsen of subsidies aan te vragen
 • Je hebt al een projectplan, maar bent er nog niet tevreden over
 • Je kunt schrijven maar hebt je nog nooit met fondsenwerving

WAAR EN WANNEER

 • Op woensdag 11 november
 • De locatie wordt later bekend gemaakt.

HOEVEEL

Er geldt nu een early bird tarief van 197 excl. btw. Dat is incl. een goed verzorgde biologische lunch en doorlopend koffie, thee en water. Let op! Het early bird tarief van 197 excl. btw is verlengd tot 1 november! Dus wees er snel bij! Vanaf 1 november gaat de prijs omhoog naar 297 excl. btw.

bonus

Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.