Workshop ‘5 sleutels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke project’

Sommige initiatiefnemers in het maatschappelijke domein lukt het. Ze bedenken een idee om de  samenleving mooier te maken. Dat kan een initiatief zijn om asielzoekers te helpen de Nederlandse taal te leren, om overbelaste mantelzorgers te ontlasten, om mensen met elkaar te verbinden in de wijk zodat ze meer naar elkaar omzien, om een wijkbedrijf te realiseren of om drop-outs aan opleiding of werk te helpen. Ze zijn vol passie en gedreven om het initiatief te realiseren. De subsidies, donaties en sponsorgelden stromen binnen. Het project werkt als een magneet voor vrijwilligers en bedrijven die in het kader van MVO ook een steentje willen bijdragen. Ook de resultaten zijn verbluffend. En het initiatief groeit en groeit. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, nietwaar? En toch ben ik in de 8 jaar dat ik voor een groot vermogensfonds werkte deze initiatiefnemers tegengekomen. Ze bestaan echt.

Helaas lukt het niet iedereen. Ik kom veel professionals tegen in het sociale domein die ideeën bedenken om de maatschappij mooier en beter te maken. Wat startte als een mooi en leuk idee en met veel goede energie, mondt dan uit in frustratie of onzekerheid. Laatst sprak ik bijvoorbeeld iemand die zei, ik heb een heel mooi project, maar ik weet niet hoe ik aan financiering moet komen, wat moet ik nu doen? Ik spreek ook mensen die niet weten aan welke criteria een goed projectplan voor fondsenwerving moet voldoen. Herken je jezelf in deze voorbeelden? En wil je weten wat de initiatiefnemers doen die het wel lukt om financiering binnen te halen? En wil je leren hoe jij dat ook in de praktijk kunt toepassen? Dan is deze workshop iets voor jou!

In een interactieve sessie deel ik de 5 sleutels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke project. Je ontvangt daarin ook bruikbare tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ook is er de gelegenheid voor een Q&A.

Hieronder wat ervaringen van deelnemers van de workshop:

‘De workshop is lekker concreet, ik heb handvatten gekregen waarmee ik in de praktijk direct aan de slag kan’

‘De workshop is heel inspirerend en Senna kent haar vak’

‘Senna leert je analytisch te kijken naar je project. Haar theorie helpt je om te verwoorden waarom je doet wat je doet. Dat werkt heel verhelderend’

Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.