Geld zoekt goede projecten! Ontwikkel jouw project met de gloednieuwe training voor fondsenwerving en profiteer alleen vandaag nog van de introductieprijs van 397 euro excl. btw.

Nederland kent een grote sector filantropie met vele geldwervende organisaties, een groot en groeiend aantal vermogensfondsen en van oudsher talrijke kerkelijke en levensbeschouwelijke initiatieven. Uit de publicatie ‘Geven in Nederland 2020’ blijkt dat fondsen een geschat doelbestedingsbudget hebben van meer dan 500 miljoen euro. Daarnaast zijn de loterijen goed voor nog eens ca. 591 miljoen euro. Dat is nog los van alles subsidies die er zijn voor culturele, maatschappelijk en sociale projecten.

Er is dus veel geld beschikbaar voor projecten, maar er is een gebrek aan goede projecten of projecten die een goede match zijn voor fondsen of subsidieregelingen. Om daadwerkelijk financiering te krijgen voor je project, moet je vaak een overtuigend en volledig projectplan aanleveren met een inzichtelijke begroting en financieringsplan, in kaart brengen welke concrete maatschappelijke resultaten je wilt bereiken met je project en een breed draagvlak hebben onder je belangrijkste stakeholders. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar?

Met de online training ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ krijg je kennis en een kader aangereikt om jouw idee uit te werken tot een overtuigend plan en een begroting en financieringsplan. De training geeft veel houvast en het bespaart je veel tijd en frustratie. Je werkt in stapjes om tot een projectplan, begroting, financieringsplan en verduurzamingsplan te komen. Het programma is opgebouwd uit vier fundamentele stappen voor succesvolle financiering van je project:

  1. Het fundament leggen voor je project
  2. Een wervend projectplan schrijven dat als magneet werkt voor financiers
  3. Succesvol geld werven voor jouw project
  4. Je project verduurzamen

Met het doorlopen van de vier overzichtelijke modules die allen meerdere lessen bevatten, wordt je steeds vaardiger in het ontwikkelen van jouw projectidee tot projectplan en het werven van fondsen en subsidies. Je komt steeds dichter bij de realisatie van je project zodat je jouw bijdrage kunt leveren aan de samenleving.

Om het je makkelijk te maken krijg je in de verschillende trainingsmodules invulformats, stappenplannen en checklists aangereikt zodat het schrijven van een plan en het werven van subsidies, fondsen en sponsoring een makkie wordt!

Ik, Senna Bouteba, heb zowel ervaring opgedaan in de wereld van fondsen als daarbuiten. Nog steeds als ik word ingevlogen om advieswerk te verrichten voor fondsen merk ik waar het mis gaat. Projectplannen die bijvoorbeeld niet goed op papier gezet zijn en/ of onvolledig zijn en/ of onderbouwing missen. Ik weet als geen ander hoe je tot een succesvolle aanvraag kunt komen en een voor financiers overtuigend projectplan. Met de online training wil ik je helpen om valkuilen te voorkomen en tot een goed plan en aanvraag te komen. Je bespaart met het volgen van de training veel tijd en je vindt ook makkelijker je weg naar een succesvolle financiering van jouw project.

Met het K.F Hein Fonds heb ik de online training ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ met vijf organisaties getest om te zien of deelnemers aan de hand van de training van idee naar plan en financiering kunnen komen. Dit zeiden deelnemers daarover:


MIJN EERSTE TOEKENNING VAN EEN FONDS IS BINNEN! IK HEB ME AANGEMELD VOOR DE ONLINE TRAINING ‘DE 4×4 METHODE VOOR EEN BLOOMING PROJECT’, OMDAT IK BETER ZICHT WILDE KRIJGEN OP WAT EEN PROJECTAANVRAAG KANSRIJK MAAKT. IK HEB DANKZIJ DE TRAINING VEEL CONCRETE HANDVATTEN GEKREGEN OM TOT EEN HELDER EN GOEDE ONDERBOUWDE PROJECTAANVRAAG TE KOMEN. DIE HEB IK  BIJ VERSCHILLENDE FONDSEN INGEDIEND DIE IK DANKZIJ HET TRAININGSPROGRAMMA HEB GEVONDEN. INMIDDELS HEB IK EEN TOEKENNING BINNEN VAN EEN FONDS EN IS HET PROJECT BIJ TWEE ANDERE FONDSEN IN BEHANDELING. IK KAN DE TRAINING VAN HARTE AANBEVELEN VANWEGE DE OVERZICHTELIJKHEID, STRUCTUUR EN DE VELE PRAKTISCHE HULPMIDDELEN ZOALS DOWNLOADS, CHECKLISTS EN STAPPENPLANNEN DIE TOT DE VERBEELDING SPREKEN.

SIGRID HJELMVOLL, STICHTING LEERGELD UTRECHT


Alleen vandaag nog kun jij je aanmelden voor de complete training voor fondsenwerving voor de introductieprijs van slecht 397 euro excl. btw en profiteer je van 400 euro korting! Je krijgt een jaar toegang tot de training en alle checklists, formats en stappenplannen. Vanaf 15 juli as. gaat de prijs omhoog naar 797 euro excl. btw.

Meld je nu HIER aan voor het complete trainingsprogramma en pak je korting van 400 euro!


Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.

Comments are closed.