Nog maar 7 dagen! Meld je nog tot 15 juli aan voor de gloednieuwe training voor fondsenwerving en profiteer van de introductieprijs van 397 euro excl. btw.

Loop jij al een tijdje rond met een projectidee maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al begonnen met het schrijven van een plan, maar blijf je voor je gevoel hangen en kom je niet vooruit? Of kom je niet snel genoeg vooruit? Of misschien heb je al wel een plan geschreven en heb je ook al financiers benaderd maar krijg je vaker afwijzingen en weet je niet waar dit aan ligt? Lukt het je maar niet om geld binnen te halen voor jouw project? Of wil je gewoon investeren in jezelf en kennis opdoen over het schrijven van plannen en het werven van subsidies, fondsen en sponsoring zodat je hierin sterk wordt. En wil je dit zelfstandig leren in jouw eigen tempo vanaf de plek die jij wenst? Dan is de online training ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ iets voor jou.

De online training biedt je veel kennis, een kader, houvast en het bespaart je veel tijd en frustratie. Met de methode die alle stappen omvat om tot een projectplan, begroting, financieringsplan en verduurzamingsplan te komen, kun je jouw projectidee ontwikkelen tot een stevige aanvraag waarmee je succesvol subsidies en fondsen kunt werven. Het programma is opgebouwd uit vier fundamentele stappen voor succesvolle financiering van je project:

  1. Het fundament leggen voor je project
  2. Een wervend projectplan schrijven dat als magneet werkt voor financiers
  3. Succesvol geld werven voor jouw project
  4. Je project verduurzamen

Met het doorlopen van de vier overzichtelijke modules die allen meerdere lessen bevatten, wordt je steeds vaardiger in het ontwikkelen van jouw projectidee tot projectplan en het werven van fondsen en subsidies. Deze stappen zijn cruciale elementen die de kans op succesvolle financiering en verduurzaming van jouw project vergroten. Met de inhoud van de modules kom je steeds dichter bij de realisatie van je project en kun je jouw bijdrage leveren aan de samenleving.

Om het je makkelijk te maken krijg je in de verschillende trainingsmodules invulformats, stappenplannen en checklists aangereikt zodat het schrijven van een plan en het werven van subsidies, fondsen en sponsoring een makkie wordt!

Ik, Senna Bouteba, heb zowel ervaring opgedaan in de wereld van fondsen als daarbuiten. Ik weet als geen ander hoe je tot een succesvolle aanvraag kunt komen. Met de online training wil ik je helpen om valkuilen te voorkomen, maar wil ik je ook kennis en tools aanreiken zodat je sneller een start kunt maken met het schrijven van een projectplan en met fondsenwerving. Je bespaart veel tijd en je vindt ook makkelijker je weg naar een succesvolle financiering van jouw project.

Met het K.F Hein Fonds heb ik de online training ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ met vijf organisaties kunnen testen om te zien of deelnemers aan de hand van de training van idee naar plan en financiering kunnen komen. Dit zeiden deelnemers daarover:


IK HEB ME AANGEMELD VOOR DE ONLINE TRAINING ‘DE 4×4 METHODE VOOR EEN BLOOMING PROJECT’, OMDAT IK BETER ZICHT WILDE KRIJGEN OP WAT EEN PROJECTAANVRAAG KANSRIJK MAAKT. IK HEB DANKZIJ DE TRAINING VEEL CONCRETE HANDVATTEN GEKREGEN OM TOT EEN HELDER EN GOEDE ONDERBOUWDE PROJECTAANVRAAG TE KOMEN. DIE HEB IK INMIDDELS BIJ VERSCHILLENDE FONDSEN INGEDIEND DIE IK DANKZIJ HET TRAININGSPROGRAMMA HEB GEVONDEN. IK KAN DE TRAINING VAN HARTE AANBEVELEN VANWEGE DE OVERZICHTELIJKHEID, STRUCTUUR EN DE VELE PRAKTISCHE HULPMIDDELEN ZOALS DOWNLOADS, CHECKLISTS EN STAPPENPLANNEN DIE TOT DE VERBEELDING SPREKEN.

SIGRID HJELMEVOLL, STICHTING LEERGELD UTRECHT


‘TOEN DEZE CURSUS IN HET VIZIER KWAM, WAS IK AL VER IN HET SCHRIJVEN VAN EEN PROJECTPLAN OM BIJ FONDSEN IN TE DIENEN. TIJDENS DIT PROCES HEB IK ZELFSTANDIG AL WAT HULP EN ADVIES KUNNEN INWINNEN MAAR IK MERKTE DAT VEEL TOCH EEN TAST IN HET DUISTER WAS. IK HEB VEEL KUNNEN DOEN EN ONTDEKKEN IN MIJN EENTJE MAAR HET BOEK WAS MAAR HALF GESCHREVEN. DE TRAINING BRACHT STRUCTUUR IN HET AANVRAAGPROCES. ER ZIJN VEEL DINGEN WAAR JE ALS NIEUWKOMER IN DE FONDSENWERELD GEEN WEET VAN HEBT OF WAAR JE MAKKELIJK MOGELIJKHEDEN KAN MISLOPEN. DEZE INFORMATIEVE EN COMPACTE CURSUS GEEFT HANDVATEN AAN EEN DOORGAANS INGEWIKKELD PROCES. DOOR DE TRAINING BEN IK NIEUWE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN GAAN ZIEN, HEB IK GELEERD HOE IK DE NAZORG MOET DOEN EN HOE IK MIJN PROJECT KAN VERDUURZAMEN. IK VOND DE MODULES HEEL PRETTIG TE DOORLOPEN.’

GRACIA VISSCHER,  DE KARGADOOR


Nog tot 15 juli kun jij je aanmelden voor de complete training voor fondsenwerving voor de introductieprijs van slecht 397 euro excl. btw en profiteer je van 400 euro korting! Je krijgt een jaar toegang tot de training en alle checklists, formats en stappenplannen. Vanaf 15 juli as. gaat de prijs omhoog naar 797 euro excl. btw.

Meld je nu HIER aan voor het complete trainingsprogramma pak je korting van 400 euro!

Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.

1 comment

Leave a comment