Proeven van de ‘4×4 methode voor een Blooming Project’? Meld je dan nu aan voor de gratis online proeverij!

Ik krijg naar aanleiding van de onlangs gelanceerde online training ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ die je helpt om van idee naar plan en fondsenwerving te komen, verschillende vragen. Veel van die vragen komen met elkaar overeen. Vragen over de inhoud van de training, over de werkwijze, vragen over de mogelijkheid van extra begeleiding en vragen over de looptijd van de training. Vanwege die behoefte aan extra informatie over de training, organiseer ik een gratis online proeverij. Daarin leid ik je door de training heen om je te laten zien wat je kunt verwachten. Ook beantwoord ik al je vragen zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen over deelname aan de training.

Dat je met de training een projectidee kunt uitwerken tot een projectplan en daar succesvol fondsen en subsidies mee kunt werven, bewijst deze deelnemer die daarover dit zei:

MIJN EERSTE TOEKENNING VAN EEN FONDS IS BINNEN! IK HEB ME AANGEMELD VOOR DE ONLINE TRAINING ‘DE 4×4 METHODE VOOR EEN BLOOMING PROJECT’, OMDAT IK BETER ZICHT WILDE KRIJGEN OP WAT EEN PROJECTAANVRAAG KANSRIJK MAAKT. IK HEB DANKZIJ DE TRAINING VEEL CONCRETE HANDVATTEN GEKREGEN OM TOT EEN HELDER EN GOEDE ONDERBOUWDE PROJECTAANVRAAG TE KOMEN. DIE HEB IK  BIJ VERSCHILLENDE FONDSEN INGEDIEND DIE IK DANKZIJ HET TRAININGSPROGRAMMA HEB GEVONDEN. INMIDDELS HEB IK DUS EEN TOEKENNING BINNEN VAN EEN FONDS EN IS HET PROJECT BIJ TWEE ANDERE FONDSEN IN BEHANDELING. IK KAN DE TRAINING VAN HARTE AANBEVELEN VANWEGE DE OVERZICHTELIJKHEID, STRUCTUUR EN DE VELE PRAKTISCHE HULPMIDDELEN ZOALS DOWNLOADS, CHECKLISTS EN STAPPENPLANNEN DIE TOT DE VERBEELDING SPREKEN.

SIGRID HJELMEVOLL, STICHTING LEERGELD UTRECHT


In de online proeverij begeleid ik je door de online training ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ heen en laat ik je zien welke kennis en kaders je krijgt aangereikt om jouw idee uit te werken tot een overtuigend plan, een begroting en financieringsplan. Ook laat ik je zien welke concrete stappenplannen je aangereikt krijgt om fondsen en subsidies te werven voor jouw project. Het programma is opgebouwd uit vier fundamentele stappen voor succesvolle financiering van je project die we met elkaar zullen doorlopen:

1.Het fundament leggen voor je project

2.Een wervend projectplan schrijven dat als magneet werkt voor financiers

3.Succesvol geld werven voor jouw project

4.Je project verduurzamen


Loop je momenteel rond met een projectidee en wil je dit handen en voeten geven maar loop je daarin vast of zoek je daarin nog ondersteuning? En wil je beoordelen of de ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ iets voor jou is om je idee uit te werken tot een plan en daarvoor fondsen te werven? Meld je dan hieronder aan voor de gratis online Proeverij ‘4×4 methode voor een Blooming Project’ door je naam en e-mail in te vullen. Aan het einde van de proeverij doe ik je een speciaal aanbod zodat je kunt profiteren van een mooie korting op de online training.

Wanneer? 27 juli 2021

Hoelaat? 15 uur

Duur: 1 uur


 

Meld je hier aan:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)


   

  Ik, Senna Bouteba, heb zowel ervaring opgedaan in de wereld van fondsen als daarbuiten als aanvrager. Nog steeds als ik word ingeschakeld om advieswerk te verrichten voor fondsen merk ik waar het mis gaat. Projectplannen die niet goed op papier gezet zijn en/ of onvolledig zijn en/ of onderbouwing missen. Ik weet als geen ander hoe je tot een succesvol plan en aanvraag kunt komen. Met de online training wil ik je helpen om valkuilen te voorkomen, maar wil ik je ook kennis en tools aanreiken zodat je sneller een start kunt maken met het schrijven van een projectplan en met fondsenwerving. Je bespaart veel tijd en je vindt ook makkelijker je weg naar een succesvolle financiering van jouw project.

  Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
  En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.

  5 comments

  1. هم زیستی بین مد بانوان و لباس های تجاریReply

   طراحی هودی به گونه ای است
   که می توان آن را با هر سبک پوشش و
   استایلی ست و هماهنگ کرد. یکی از دلایل مهمی که لباس هودی پسرانه تا این حد مورد محبوبیت قرار
   گرفته کیفیت جنس و تنوع طرح در آن است.

   جستجوی پیشرفته پاک کردن فیلترها
   فقط کالاهای موجود بله قیمت

  2. 10 روش ساده برای کاهش هزینه کسب و کار - بیزونReply

   That is really fascinating, You are an excessively skilled blogger.
   I have joined your feed and sit up for in search of extra of your wonderful post.

   Also, I have shared your web site in my social networks

  3. چالش های جنسیتی در جلساتReply

   بازیابی رمز عبور؟ مرا به خاطر بسپار هنوز حساب کاربری ندارید؟

   توجه: اکثر سایز های این هودی به فروش رفته‌اند.
   پیش از ثبت سفارش از طریق یکی از راه های ارتباطی با ما سایز مورد نظر خود را استعلام کنید.

  4. digitalwebmaster.irReply

   هودی ها کلاه دارند و معمولا جلوی
   آن ها بسته است و می توان طرح
   ها و تصاویر جالبی بر رویشان وجود داشته
   باشد.

   هودی و سویشرت را می توانید به تنهایی بپوشید؛ چون هم گرم است و
   هم در طرح ها و رنگ های متنوعی می توانید آن
   را بخرید.

  Leave a comment