Met het projectplan invulformat van 7,97 euro 500.000 euro bij fondsen opgehaald!

Een klant van mij mailde mij met het fantastische nieuws dat ze dankzij mijn projectplan invulformat dat ze voor 7,97 euro excl. btw aanschafte, meer dan 5 ton financiering binnen heeft gehaald voor haar project! Daarmee kan zij haar ideeën voor een project uitvoeren. Ze mailde me om haar vreugde te delen maar ook om me te laten weten dat de aanschaf ervan wel met 100 keer uit kon! Met andere woorden: Senna, je mag gerust de prijs verhogen want het levert veel op. En dat weet ik ook. Ik zie dat mijn klanten er veel houvast aan hebben en ik zie welk resultaat het kan hebben zoals bij deze klant het geval is. Het invulformat levert heel veel waarde, meer dan de 7,97 euro die ik er nu voor vraag.

Maar waarom de prijs zo laag houden?

Daarvoor moeten we terug naar de basis van Blooming Projects. Ik startte met Blooming vanuit een frustratie. Ik werkte toen nog voor VSBfonds en zag in de praktijk dat mensen die met hart en ziel  in de wijk, op de arbeidsmarkt of in de zorg dagelijks problemen signaleren en daar iets aan wilden doen, niet altijd in staat zijn om financiering te krijgen daarvoor. Dit zijn vaak mensen die voor organisaties werken die het niet breed hebben maar wel super waardevol werk doen en iedere dag hard hun best doen om de samenleving beter en mooier te maken voor iedereen. Geheel belangeloos. Het was en is mijn missie om voor deze mensen en deze organisaties, die over minder middelen en know-how beschikken, laagdrempelige producten te ontwikkelen waarmee ze hun ideeën uit kunnen voeren. Met het invulformat kunnen zij hun ideeën voor maatschappelijke initiatieven omzetten in een projectplan waarmee ze fondsen of subsidies kunnen werven. En dat dat lukt, heeft deze klant bewezen! Ze haalde ruim 5 ton aan donaties op en gaat zich samen met een team inzetten om het leven voor veel mensen in deze Corona tijd een stukje mooier, aangenamer en warmer te maken.   

Het Blooming Projects invulformat voor een projectplan helpt mensen die een idee hebben voor een maatschappelijk project, om dit om te zetten in een projectplan dat voldoet aan de wensen van fondsen. De structuur en de invulinstructies bieden kader, houvast, rust en een giga tijdsbesparing. Met het projectplan kun je de stap zetten naar fondsenwerving om jouw initiatief te realiseren.

Heb jij ook een idee voor een maatschappelijk initiatief en kom je niet vooruit of weet je niet waar je moet starten. En wil je het idee tot bloei laten komen en de samenleving helpen mooier te maken? Download dan hier het format voor slechts 7,97 excl. btw!

Download hier het gratis E-Book 'De 5 regels voor succesvolle financiering van je maatschappelijke initiatief'!
En ontvang gratis tips en informatie over hoe je succesvol aan financiering komt voor je maatschappelijke initiatief.

Leave a comment